Ukoliko ne znate kome da poverite dete za vreme raspusta dok ste na poslu, Popins Centar ima rešenje za Vas!

U saradnji sa sportskim centrom “Tonus” za decu smo pripremili dvosatni program koji obuhvata plivanje i igre na otvorenim i zatvorenim terenima tri puta nedeljno.

Osim aktivnosti u navedenom sportskom centru, za decu su organizovane svakodnevne vannastavne aktivnosti koje čine: karate, muzička radionica, likovna radionica, engleski, osnovi kulinarstva, kompjuteri za početnike, igranje u parku, obnavljanje gradiva (opciono) i ostalo.

U prijatnom ambijentu sa vršnjacima, uz nadzor nastavnog osoblja, igru i druge vannastavne aktivnosti Vaše dete će imati aktivan i zabavan raspust.

Popins Centar se nalazi u Takovskoj ulici broj 50, preko puta Botaničke bašte „Jevremovac“.

Možete nas kontaktirati:

Mob: +381 64 813 0213

E-mail: info@popinscentar.org

Letnji raspust

U prvoj nedelji letnjeg raspusta stekli smo nove drugare, plivali i igrali odbojku i košarku u vodi, igrali basket, badminton, vežbali karate, konverzirali na engleskom jeziku, zavirili u svet muzike i likovne umetnosti, pravili zdrave poslastice.

Za vreme letnjeg raspusta posetili smo: 
– Bajlonijevu pijacu gde smo kupujući voće i povrće primenili stečeno znanje iz matematike (merne jedinice i računanje), 
– Javni akvarijum i tropikarijum u kome smo videli prelepe ribice Nema, Dori i Bubless, kameleone koji menjaju boju, krabe, kornjače, zmije i dr., 
– Crkvu Svetog Marka i Tašmajdan gde smo tražili detelinu sa 4 lista, 
– Ptt muzej,
– uživali u igrama na vodi 

Zimski raspust

U prvoj nedelji zimskog raspusta stekli smo nove drugare, igrali se, vežbali karate, zavirili u svet muzike i likovne umetnosti, radili domaći i kroz igru obnavljali gradivo, osmislili prvu prezentaciju.