Ono što se podrazumeva u Popins Centru je pomoć u izradi domaćih zadataka, u prijatnoj atmosferi, bez pritiska i ocenjivanja. Putem kvizova i vizuelnih testova koji su (dostupni online) i roditeljima u cilju praćenja školskog gradiva, a pod nadzorom naših učitelja, Vaša deca rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe na način koji im je interesantan. Roditelji dobijaju nedeljne elektronske izveštaje o napretku svoje dece, a takođe su moguće i direktne konsultacije sa nastavnim osobljem.

Pored svakodnevnih školskih obaveza koje deca obavljaju uz pomoć nastavnog osoblja, ostatak vremena koje deca provode u Popins Centru je koncipiran tako da deci bude zanimljiv jer ih kroz zabavu usmerava ka sadržajima koji su uzbudljivi i različiti od onoga što imaju u školi. Sadržaji koji im se nude pomažu formiranju zdrave, znatiželjne, odgovorne ali organizovane i vredne ličnosti. Otuda naš slogan ZNANJE KROZ IGRU!

Sve ovo gore pomenuto je u funkciji pomoći ne samo deci, već i roditeljima. Oni na taj način dobijaju slobodno vreme koje bezbrižno mogu da provedu sa decom posle boravka u školi i Popins Centru.