Popins Centar nudi programe boravka za decu pre ili posle škole, za vreme vikenda i raspusta. Reč je o novom konceptu u podršci i podizanju dece koji omogućava zaposlenim roditeljima da ostave svoju decu u prijatnom, kreativnom, relaksirajućem i pre svega sigurnom okruženju. Naravno, ime centra je odabrano po čarobnoj dadilji Meri Popins iz legendarnog filma produkcije Volta Diznija – univerzalne kulturne ikone svih generacija i zemalja ovog sveta. Naš slogan je „Znanje kroz igru“, jer reflektuje edukativnu i zabavnu dimenziju Popins centra.

Naši programi za školsku decu (I-IV razred) zasnivaju se na pomoći kod izrade školskih zadataka, pripremi za kontrolne, učešću u različitim kreativnim delatnostima, sticanju veština, rekreaciji i razonodi. Važno je napomenuti da se sve odvija u prijatnom i opuštenom okruženju, pod nadzorom stručnog i pažljivo odabranog nastavnog osoblja. Posebnu pažnju posvećujemo formiranju radnih navika i podsticanju osamostaljivanja dece.

Popins Centar se nalazi u Takovskoj ulici broj 50, preko puta Botaničke bašte „Jevremovac“. U udobnom, prijatnom i bezbednom prostoru deci su na raspolaganju dve učionice, biblioteka, sala za gimnastiku, trpezarija i dva mokra čvora. 
Naša lokacija je posebno zgodna za učenike škole „Vuk Karadžić“, ali gravitira i obližnjim školama kao što su „Drinka Pavlović“, „Vlada Aksentijević“, „Starina Novak“ i “Oslobodioci Beograda”.