Popins Centar vrši upis dece za školsku 2019/2020 godinu.

Popins Centar nudi programe boravka za decu pre ili posle škole, za vreme vikenda i raspusta. Reč je o novom konceptu u podršci i podizanju dece koji omogućava zaposlenim roditeljima da ostave svoju decu u prijatnom, kreativnom, relaksirajućem i pre svega sigurnom okruženju. Naravno, ime centra je odabrano po čarobnoj dadilji Meri Popins iz legendarnog filma produkcije Volta Diznija – univerzalne kulturne ikone svih generacija i zemalja ovog sveta. Naš slogan je „Znanje kroz igru“, jer reflektuje edukativnu i zabavnu dimenziju Popins centra.

Naši programi za školsku decu (I-IV razred) zasnivaju se na pomoći kod izrade školskih zadataka, pripremi za kontrolne, učešću u različitim kreativnim aktivnostima, sticanju veština, rekreaciji i razonodi. Važno je napomenuti da se sve odvija u prijatnom i opuštenom okruženju, pod nadzorom stručnog i pažljivo odabranog nastavnog osoblja. Posebnu pažnju posvećujemo formiranju radnih navika i podsticanju osamostaljivanja dece.

Ono što se podrazumeva u Popins Centru je pomoć u izradi domaćih zadataka, u prijatnoj atmosferi, bez pritiska i ocenjivanja. Putem kvizova i vizuelnih testova a pod nadzorom naših učitelja, Vaša deca rade domaće zadatke, pripremaju se za kontrolne vežbe na način koji im je interesantan. Roditelji dobijaju dnevne elektronske izveštaje o napretku svoje dece, a takođe su moguće i direktne konsultacije sa nastavnim osobljem.

Pored svakodnevnih školskih obaveza koje deca obavljaju uz pomoć nastavnog osoblja, ostatak vremena koje deca provode u Popins Centru je koncipiran tako da deci bude zanimljiv jer ih kroz zabavu usmerava ka sadržajima koji su uzbudljivi i različiti od onoga što imaju u školi. Sadržaji koji im se nude pomažu formiranju zdrave, znatiželjne, odgovorne ali organizovane i vredne ličnosti. Otuda naš slogan ZNANJE KROZ IGRU!

Popins Centar se nalazi u Takovskoj ulici broj 50, preko puta Botaničke bašte „Jevremovac“. U udobnom, prijatnom i bezbednom prostoru deci su na raspolaganju dve učionice, biblioteka, sala za gimnastiku, trpezarija i dva mokra čvora. 

Naša lokacija je posebno zgodna za učenike škole „Vuk Karadžić“, ali gravitira i obližnjim školama kao što su „Drinka Pavlović“, „Vlada Aksentijević“, „Starina Novak“ i “Oslobodioci Beograda”.